top of page

Hvilke services tilbyder vi? 

Vi hjælper med alle slags opgaver

Hos os er du i gode hænder. 

Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser og sørger altid for at overholde alle aftalte betingelser og leveringstider.
Vi tør godt garantere tilfredshed, da vi altid leverer arbejde af høj kvalitet. Til tiden. Hver gang.

Nybyggeri.jpeg

Nybyggeri

Drømmer du om at bygge et nyt hus? Så skal du bruge et tømrefirma med stor erfaring indenfor netop dette. Vi er har stor erfaring med nybyggeri til både private, erhverv og det offentlige.

Vi sørger for at nybyggeriet lever op til alle krav og standarter. 

Nybyggeri

Bygningsrenovering

Med tiden har alle bygninger brug for vedligeholdelse eller renovering. Vi har erfaringen og mandskabet til at få det gamle til at stå som nyt.

udehus.jpg
Bygningsrenovering
nye vindue.jpg

Små reperationer

Vi kan håndtere store som små reperationer. Selv hvis du "bare" skal have skiftet et vindue, en dør eller andet, er vi den partner du leder efter. Ingen opgave er for lille. 

Små reperationer

Isolering

CA6EB8D5-AAA5-4CC9-8A1B-7E6A9A7B4BE5_4_5005_c_edited.png

Vi er autoriserede ISOVER Indblæser af isolering. En autoriseret ISOVER er din sikkerhed for at arbejdet bliver gjort ordentligt. Som autoriseret ISOVER Indblæser bliver vi løbende uddannet i produkter, metoder og i ”brand”. Hos Nr. Felding Tømrer og Snedker varetager vi alle former for isolering for såvel nybyggeri, renovering og efterisolering. Vi kan tilbyde mere en 20 års erfaring i byggebranchen, dygtige medarbejdere og dygtige samarbejdspartnere.

iso.JPG
Isolering
bottom of page